home2

Välkommen till Solberga Gård

Vackra Solberga Gård ligger i Köpingsvik på Öland, ungefär en halvmil från Borgolm. Här kan du bo lantligt och naturnära, äta gott och utforska vår gårdsbutik med noga utvalda produkter både från gården men även närområdet.

Under en promenad i trädgården kan du uppleva de anrika, sparsamt renoverade byggnaderna uppförda i mitten av 1800-talet. Bekanta dig med gårdens alla djur, grisarna som bökar efter godsaker, hönsen som sprätter och fåren som betar på ängarna. Titta närmre på våra odlingar, i år bestående av sparris, kryddor, rabarber, pumpor och vår nya satsning på frukt och bär. I sommar hoppas vi även kunna erbjuda gårdens egna jordgubbar, självklart ekologiska! Solberga Gård har sedan 1988 drivits ekologiskt i enlighet med KRAV.

Varmt välkomna!

 

oeland

SEMESTER PÅ ÖLAND

Öland är den mest populära semester regionen i Sverige. Många soltimmar och långa stränder är två av de främsta anledningarna.

LÄS MER
solberga

Solberga Gård

På Solberga Gård hittar du flera olika boendealternativ: rum i herrgårdsbyggnaden, stugor och lägenheter. Vi är säkra på att ni kommer att hitta er favorit.

LÄS MER
Creperie

Självbetjäningscafé

Solberga erbjuder kaffe, te och hemmabakade kakor. Alla ingredienser är ekologiskt framtagna, oftast på vår gård.

Vi på gården

logo  Solberga Gård

Ramsättravägen 45, 387 90 KÖPINGSVIK, Sverige / Hitta hit
Telefon: 0485-720 60
Mobil: 070-49 22 634
E-Mail: stefan@solbergagard.se


social facebook button blue 32 facebook

logo